Министър Гълъб Донев поздрави служителите на Инспекцията по труда по повод професионалния им празник

Министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев посети днес, 03.11.2021 г., Инспекцията по труда, за да поздрави ръководството и служителите на Агенцията с професионалния им празник.

"Благодаря Ви за куража, всеотдайността и професионализма, които проявихте в работата си през отиващата си 2021 година. Въпреки трудностите и рисковете пред собственото Ви здраве неизменно бяхте на първа линия, за да гарантирате правата на работещите и в подкрепа на работодателите в прилагането на противоепидемичните мерки и създаването на максимално безопасна работна среда в условията на здравна криза", пише министър Донев в поздравителния адрес, който прие изпълнителният директор на Инспекцията по труда инж. Румяна Михайлова. От името на служителите на ИА ГИТ тя благодари на министър Донев за оказаната чест. 

Поздравителен адрес връчи и заместник-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров, в чийто ресор е дейността на Инспекцията по труда. "Малцина държавни служители у нас могат да се похвалят, че са част от институция с над един век история. История, в която има и от болката на работещите, чиито права са били нарушени, но, убеден съм, много повече от радостта на хората, на които сте помогнали. Гордейте се с Вашия труд, защото с работата си Вие не само поправяте съдби, Вие спасявате животи", написа Лазар Лазаров до служителите на Инспекцията по труда.